• Selain daripada masalah paras gula dalam darah yang tinggi, satu lagi penyakit yang popular di kalangan rakyat Malaysia ialah darah tinggi. Haishh… semuanya tinggi ni.. kos hidup pun tinggi.. kalau gaji tinggi seronok juga kan? Bila dah ada penyakit darah tinggi, selalunya seseorang itu terpaksa bergantung kepada ubat selamanya. Ada tak cara turunkan darah tinggi tanpa ubat..

Kalau ada, bagaimana caranya?

Selamat tak cara tu?

Ikuti perkongsian pengalaman Puan Zahrah Bt. Hj. Abd Basit ni untuk mengetahui bagaimana beliau dapat turunkan darah tinggi tanpa ubat. Baca sampai habis yer…

turunkan darah tinggi tanpa ubat

[TEKANAN DARAH MENURUN, ALAHAN MAKANAN HILANG]

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Nama saya Zahrah Bt. Abd Basit, berumur 60 tahun dan mempunyai 6 orang anak. Saya kini menetap di Melaka dan merupakan seorang suri rumah.

Saya mengidap penyakit darah tinggi dan juga mengalami masalah cramp ketika tidur terutamanya pada waktu malam di dalam bilik yang berhawa dingin. Saya juga selalu mengalami gatal-gatal apabila makan makanan seafood dan ayam. Penyakit gatal-gatal ini telah saya alami sejak 10 tahun lamanya manakala darah tinggi dan cramp kaki pula lebih kurang 3 tahun. Saya juga kerap ke hospital untuk mengambil ubat supaya dapat mengurangkan masalah yang saya hadapi ini.

Anak saya, Nur Feiza Naquieb telah mencadangkan kepada saya untuk menggunakan supplemen Shaklee iaitu Garlic Complex, Lecithin, Alfalfa Complex dan juga Ostematrix. Beliau merupakan pengedar sah Shaklee dan pengguna tegar produk-produk Shaklee. Saya terus berminat untuk menggunakan produk Shaklee selepas membaca flyers yang diberikan oleh anak saya itu.

Saya mengambil produk Shaklee seperti yang dicadangkan dan tidak menggunakan sebarang produk lain semasa menggunakan supplemen Shaklee dan Alhamdulillah saya tidak mengalami sebarang healing crysis semasa menggunakannya.

Alhamdulillah, dalam tempoh setahun, tekanan darah saya mulai menurun, 130/80. Masalah cramp dan gatal-gatal juga kini tiada lagi. Yang bestnya, ada yang teka umur saya dalam 40an. Nampak muda gitu. Doktor juga telah mengesahkan tekanan darah saya sudah OK dan stabil.

Saranan saya kepada anda, tidak salah untuk berikhtiar dengan supplemen tapi pastikan supplemen tersebut selamat dan berkesan. Saya sangat gembira kerana tiada lagi alahan pada ayam dan seafood, kaki tidak cramp lagi dan tekanan darah sudah OK.

Terima kasih kepada anak saya sebab kenalkan saya dengan produk Shaklee. Alhamdulillah.

 

Tentu seronok kan bila masalah @ penyakit yang sudah sekian lama dihidapi sudah OK? Puan Zahrah bukan saja dapat turunkan tekanan darah tanpa ubat, masalah alahan beliau juga sudah reda.

Jika anda tiada masalah kesihatan tapi mahu memelihara kesihatan agar sentiasa berada pada tahap yang baik. Bolehlah amalkan pengambilan Vitamin Asas ini. Supaya tubuh sentiasa mendapat nutrisi yang secukupnya.

Tapi anda ragu-ragu dengan tahap keselamatan produk Shaklee ni? Jangan risau, baca lebih lanjut tentang Perbezaan Shaklee dengan jenama lain.

 

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut tentang cara turunkan darah tinggi tanpa ubat

turunkan darah tinggi tanpa ubat

Untuk senarai harga sila rujuk halaman Senarai Harga Produk Shaklee Untuk Bukan Ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

turunkan darah tinggi tanpa ubat

Komen Facebook:
Turunkan Darah Tinggi Tanpa Ubat & Belanja Mahal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *